LAKIASIAINTOIMISTO ARLES OY

Olemme erikoistuneet seuraaviin oikeudenaloihin

Gavel
Working Coffee
Checking Text on a Document

RIKOSOIKEUS

Pahoinpitelyt, henkeen ja terveyteen kohdistuvat rikokset, huumausainerikokset, veropetokset, kirjanpitorikokset, petokset, varkaudet ym.

PERHEOIKEUS

Erityisesti lasten huolto- ja tapaamisoikeusriidat

MUUT

Avioehtosopimukset, testamentit, riita-asiat, työoikeus

 

HEIDI ARLES

OTM, Lakimies

Heidi Arles on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2009. Valmistuttuaan Arles on hoitanut oikeudenkäyntejä, erityisesti avustaen syytettyjä rikosasioissa ja vanhempia riitaisissa lasten huolto- ja tapaamisriidoissa.
Rikosoikeuden alalla Arles avustaa sekä vastaajia että asianomistajia. Heidi on erikoistunut laajoissa huumausainerikos-, talousrikos- ja väkivaltarikosasioissa vastaajien avustamiseen.
Lasten huolto- ja tapaamisriitoja Arles on hoitanut menestyksekkäästi viimeiset neljä vuotta. Avioerojen yhteydessä tulee usein hoidettavaksi myös vaativiakin ositusasioita.
Riita-asioita Arles on hoitanut avustaen yksityisiä henkilöitä ja yhtiöitä. Riita-asioissa ensisijainen ratkaisutapa on riidan sopiminen, mutta usein osapuolten eriävät mielipiteet johtavat asian käsittelyn siirtäminen käräjäoikeuteen.
Työoikeusriidoissa Arles on avustanut sekä työnantajapuolta että työntekijöitä.
Aikaisemmin Heidi Arles on työskennellyt lakimiehenä Asianajotoimisto Advoline Oy:ssa ja Asianajotoimisto Heikki Lampela Oy:ssa.

 

ARTIKKELIT

VANHEMPIEN ERO, LAPSEN ETU JA MITEN LAKIMIES VOI OLLA AVUKSI?

Vanhempien parisuhteen päättyminen on yksi suurimmista, ja valitettavasti myös yleisimmistä, kriiseistä monen lapsen elämässä. Se, miten lapsi erosta selviytyy, riippuu pitkälti siitä, miten vanhemmat itse erosta selviävät ja miten he eroon liittyvät käytännön asiat keskenään hoitavat.

MITÄ JOKAISEN RIKOKSESTA EPÄILLYN TULISI TIETÄÄ ITSEKRIMINOINTISUOJASTA?

"You have the right to remain silent. Anything you say can and will be used against you in a court of law.”

Jokainen meistä amerikkalaisia sarjoja ja elokuvia seuranneista on varmasti kuullut ylläolevan lauseen useasti. Mutta oletko koskaan miettinyt sen sisältöä tarkemmin? Kyse on Suomenkin rikosoikeudessa vallitsevasta myötävaikuttamattomuusperiaatteesta, eli itsekriminointisuojasta. 

 

PALKKIOT

Palkkio määräytyy aikaperusteisesti ja tuntiveloitus toimeksiannon laajuuden ja työmäärän mukaan.

 

  • Yksityishenkilöt 150 – 250 e/h + alv. 24 %

  • Yritykset 180 – 250 e/h + alv. 24 %

OIKEUSAPU

Selvitämme oletteko mahdollisesti oikeutettu oikeusapuun, jolloin asian hoitamisesta aiheutuvat kulut korvataan valtion varoista.

Lue lisää oikeusavusta: www.oikeus.fi/fi/index/esitteet/oikeusapu.html

OIKEUSTURVAVAKUUTUS

Monen yksityishenkilön kotivakuutukseen sisältyy oikeusturvavakuutus, joka korvaa oikeudenkäyntikulut tietyissä tilanteissa mm. riita-asioissa ja rikosasioissa asianomistaja-asemassa olevalle henkilölle. Selvitämme vakuutuksenne voimassaolon.

MAKSUTON KONSULTOINTIPUHELU

Soita maksuton konsultointipuhelu p. 044 066 55 55, niin kartoitetaan yhdessä tilanteenne!

 

YHTEYSTIEDOT

Toimistomme hoitaa toimeksiantoja pääasiallisesti Etelä-Suomen aluella.

Melkonkatu 28 D, 2. krs
00210 Helsinki

Tapaamiset toimistolla vain sopimuksen mukaan.

p. 044 066 55 55

 

©2019 Lakiasiaintoimisto Arles Oy